Kaninturneringer

Kaninturneringer på stor bane

– spilles hver onsdag fra 17. maj – 30. august kl. 18:00. Mødetid senest kl. 17:40. Tilmeldingsfrist er senest kl. 18 på tirsdage. Kaninturneringer er for nybegyndere og medlemmer over hcp. 36. Der går en hjælper fra Begynderudvalget med ud på holdene.

Tilmelding online på Golfbox under fanen Klubturneringer eller på en liste ophængt på Begynderudvalgets informationstavle i klubhuset.

Nye Medlemmer

Vil du være medlem i Bornholms Golf Klub?

Kontakt Bjarne i Sekretariatet på tlf. 30 80 68 33 og hør nærmere.

Kørekort til golf

Kunne du tænke dig at lære at spille golf? Så tilmeld dig vores golfskole 2018 således:

golfskolen@bornholmsgolfklub eller kontakt os på 30 80 68 33

Program med datoer kommer til efteråret 2017

Tilpasset Golf

GOLF FOR HANDICAPPEDE

Hvis du har et handicap kan du godt spille golf, da der findes mange forskellige hjælpemidler.
Er du i tvivl om golf er noget for dig, så kontakt:
Bestyrelsesmedlem Inge Lise Juul på tlf.: 6165 8323 eller på mail: bgk2229@gmail.com

VISITERING TIL GOLFBILER

Deltager du på golfskolen og har behov for en buggy, enten permanent eller for en periode, så kontakt Inge Lise Juul på tlf.: 6165 8323 eller på mail: bgk2229@gmail.com

Se mere på forsiden.

ÅRETS VANDREPOKAL

Vandrepokalen er skænket af DHIF & DGU, for det gode arbejde BGK har gjort, for Handicap golf.
Hvert år uddeles årets DHIF og DGUs vandrepokal for handicappede, til en spiller med et handicap, eller en med stor interesse for handicapgolfen.

Årets DHIF & DGU vandrepokal 2017 gik til Hans Jørn Plum i anledning af:
– Han er en god kammerat
– Af og til har han gode golfslag.
– Han har lagt mange timer i BGK, både i Begynderudvalget, Velkomstteamet på på 9-huls banen m.m.

Tillykke til Hans Jørn

PARAGOLF-BORNHOLM

Hvert år arrangeres en stor turnering for handicappede og spillere med interesse for handicap golf.
Du kan også spille med som pårørende til en handicappet spiller.
Tilmelding via Team Bornholm.