Kaninturneringer

Kaninturneringer på stor bane

Kaninturneringer spilles på 9 af banens 18 huller og er for nybegyndere fra årets golfskole.

– spilles hver onsdag kl. 18:00. Mødetid senest kl. 17:40. Tilmelding er åben til kl. 12 på spilledagen. Det tilstræbes, at der følger en erfaren hjælper med ud på hvert hold.

Tilmelding online på Golfbox under fanen Klubturneringer .

UNG SOM GAMMEL,
SLANK SOM BUTTET,
I FORM ELLER UDE AF DEN
– ALLE KAN SPILLE GOLF

Nye Medlemmer

Vil du være medlem i Bornholms Golf Klub?

Kontakt Bjarne i Sekretariatet på tlf. 30 80 68 33 og hør nærmere.

Kørekort til golf

Kunne du tænke dig at begynde til golf?  Kontakt os på tlf. 30 80 68 33 (efter kl. 16: 20 85 82 18)

Program for golfskole  – KLIK PÅ BILLEDET HERUNDER

Tilpasset Golf

GOLF FOR HANDICAPPEDE

Hvis du har et handicap kan du godt spille golf, da der findes mange forskellige hjælpemidler.
Er du i tvivl om golf er noget for dig, så kontakt:
Bestyrelsesmedlem Inge Lise Juul på tlf.: 6165 8323 eller på mail: ilj@bornholmsgolfklub.dk

VISITERING TIL GOLFBILER

Deltager du på golfskolen og har behov for en buggy, enten permanent eller for en periode, så kontakt Inge Lise Juul på tlf.: 6165 8323 eller på mail: ilj@bornholmsgolfklub.dk

Se mere på forsiden.

PARAGOLF-BORNHOLM

Hvert år arrangeres en stor turnering for handicappede og spillere med interesse for handicap golf.
Du kan også spille med som pårørende til en handicappet spiller.
Tilmelding via Team Bornholm.