Nye Medlemmer

UNG SOM GAMMEL, HØJ SOM LAV, I FORM ELLER UDE AF DEN – ALLE KAN SPILLE GOLF

Så nemt er det

Vil du være medlem i Bornholms Golf Klub?
    Kontakt Sekretariatet på tlf. 30 80 68 33 eller bgk@bornholmsgolfklub.dk så hører du fra os snarest.

Vil du i gang med at spille Golf?
    Vi har Begyndertræning hver onsdag kl. 17:00

Kontakt os på tlf. 27 85 05 68 eller bgk@bornholmsgolfklub.dk hvis du vil høre mere eller tilmelde dig.

BegynderGolf - det her skal du igennem:

• Begyndertræning med Protræner Søren Arvidsen hver onsdag kl. 17:00 – 18:30 (modultræning). Løbende optag af begyndere på onsdage.
    • ”Spørgetime” (få vejledning til specifikke spiludfordringer) på rangen hos pro-træner, om lørdagen kl. 10.30 – 11.30.
    • Spiltræning, på 9-huls banen lørdage fra kl. 11.30.
    • For mere øvede, spiltræning på 18-huls banen onsdage fra kl. 17.00.
    • Deltag i mindst 2 Onsdagsturneringer (Begynder-rækken) på onsdage kl. 18.00 Der spilles 9 huller på 18-huls banen.
    • Eller du spiller 2 x 9 huller på 18-huls banen sammen med en erfaren spiller, og har dermed gennemført træningsforløbet.
    • Undervisning i golfregler foregår løbende under spiltræningen.
    • Fælles regelaften torsdag d. 6. august kl. 19.00-21.00.
    • Regelprøven hvor der skal svares på 30 tilfældigt udvalgte spørgsmål,tager du på https://www.danskgolfunion.dk/regelproeve(online regelprøve) til allersidst i forløbet.

BegynderGolf inkluderer et 2 måneders prøvemedlemskab, dvs. du har i alt 3 måneder til gratis at afprøve, om golf er noget for dig, før du skal beslutte om du vil fortsætte som medlem.

This image for Image Layouts addon

Begynderturneringer

Turneringer for Begyndere spilles på 9 af banens 18 huller og er for nye spillere fra årets Begyndertræning – spilles hver onsdag kl. 18:00 til midt i september. Mødetid senest 20 min. før start. Tilmelding er åben til onsdag kl. 12, på spilledagen. Det tilstræbes, at der følger en erfaren hjælper med ud på hvert hold der sammensættes med max 2 nye og en hjælper.

Tilmelding på Golfbox.
    Golfbox

GOLF FOR HANDICAPPEDE

Hvis du har et handicap kan du godt spille golf, da der findes mange forskellige hjælpemidler.
    Er du i tvivl om golf er noget for dig, så kontakt:
    Sekretariatet tlf.: 30806833 eller på mail: bgk@bornholmsgolfklub.dk

VISITERING TIL GOLFBILER

Deltager du på golfskolen og har behov for en buggy, enten permanent eller for en periode, så kontakt Sekretariatet på tlf.: 30806833 eller på mail: bgk@bornholmsgolfklub.dk

Se mere på forsiden.

PARAGOLF-BORNHOLM

Hvert år arrangeres en stor turnering for handicappede og spillere med interesse for handicap golf.
    Du kan også spille med som pårørende til en handicappet spiller.
    Tilmelding via Team Bornholm.

Kontakt os på:

• Plantagevej 3B, 3700 Rønne
    • Tlf. +45 30806833
    • Email bgk@bornholmsgolfklub.dk

© BORNHOLMS GOLF KLUB. All Rights Reserved.

Find os også her:

Greenfee: